Computer NetworksNETWORKS

Як змінити MAC-Address на інтерфейсі маршрутизатора Мікротік

Відеоінструкція по заміні мак адрес на інтерфейсах маршрутизаторів Мікротік.

Посилання на телеграм чат каналу – https://t.me/it_orakul
Конверт Приват – https://www.privat24.ua/send/1yq4g

#mikrotik #information

source

mac address

Alice AUSTIN

Alice AUSTIN is studying Cisco Systems Engineering. He has passion with both hardware and software and writes articles and reviews for many IT websites.

9 thoughts on “Як змінити MAC-Address на інтерфейсі маршрутизатора Мікротік

  • Добрий день, можете підказати яка програма може дати інформацію про виробника прийстрою або що це за пристрій, бо коли сканую блутуз по телефоні то багато зявляється пристроїв без назв тільки mac адрес але жоден сайт в інтернеті для провірки mac адресів не находить інформації. Підкажіть якою програмою можна взнати інформацію по mac адресу наприклад 78:F6:FC:8C:B5:A7 або цей 5E:0D:6C:32:0A:F5 або 43:DF:11:C4:46:9B ///// 56:EF:16:40:C6:6B Бо кого не спитаю то ніхто не знає, а ті що ніби мали б знати якісь такі нісенітниці розказують ….. Підкажіть чим можна просканувати ці мак адреса? Дякую!

  • Можна не міняти МАК вашого WAN-інтерфейса, можна його додати в новий WAN-брідж і вже на ньому гратися з маками. І власне ІР від провайдера перевісити на ваш брідж 😉 І да, в бріджі потрібно міняти не сам МАК, і прописувати адмін МАК-адрес.

  • О, вогонь! Не хочу міняти мак, але іноді доводиться, хоча обидва провайдери дозволяють власноруч проапдейтити і не треба ніде записувати минулий. Виглядає як абсолютно непотрібна інформація бо так воно і є, але звідки ще набрати слів, щоб ютуб зарахував його як активність? Отож бо 😀

  • Дякую за чергове відео по Мікротіках!

  • Дякую, це потрібна інформація!

  • для зручності можете скопіювати
    /interface ethernet set ether1 mac-address=бажана мак адресса
    також працює і для інших інтерфейсів а не тільки для першого))

Comments are closed.