OPERATING SYSTEMSOS Linux

Linux – Instalimi dhe perdorimi i Ubuntu 20.04 LTS – Pjesa 1Nese deshironi ju mund te beheni pjese e patreon dhe te ndihmoni kete channel financiarisht. Duke ndihmuar kete channel financiarisht ju me mundesoni te kushtoj me shume kohe ne ndertimin e videoe-ve te reja.

https://www.patreon.com/mesimeneshqip

Ose mund te perdorni liberapay ne linkun me poshte:

https://liberapay.com/rajmond.burgaj/donate

source
ubuntu download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *